sportkleding

Bekijk op deze pagina de sportmerken die wij aanbieden

craft teamwear

Met passie voor sport en toewijding voor innovatie, design en prestaties, biedt Craft Teamwear de tools voor sportprestaties die inspireren en athletische vooruitgang mogelijk maken.

Craft Teamwear biedt een hoogwaardige collectie voor het complete team in veel verschillende designs en kleuren. Dames-, heren- en junior teams kunnen volledig uniform worden gekleed; van training en wedstrijd tot presentatie en vrije tijd. Ook voor begeleiding is er een ruim assortiment beschikbaar.

Robey

wie zijn wij?

Robey is een groep Rotterdammers met een levenslange passie voor sport en een missie om de wereld te veroveren. Vanuit een havenloods aan de Maas bouwen wij sinds 2012 aan het snelst groeiende performance merk van Nederland. 

Wij combineren een obsessie voor voetbal, tennis, hardlopen en een heleboel andere sporten, met een bijna obsessieve aandacht voor details. Van het meest prestigieuze Eredivisie shirt tot het eenvoudigste paar sokken: alleen perfect is goed genoeg. Je pakt geen prijs zonder de allerbeste kwaliteit.

Geschiedenis 

Robey werd in 1947 opgericht door Pieter Bey. Terwijl zijn Rotterdam zichzelf heropbouwde na WOII, timmerde hij aan zijn levensdroom: een eigen sportmerk. Rotterdam en Bey, of met andere woorden: Ro-Bey     [ro-bei].

Het merk groeide snel uit tot een van de meest toonaangevende sportmerken van de Lage Landen en beleefde in de jaren zestig, zeventig en tachtig ware hoogdagen. Niet alleen een groot deel van recreatief, maar ook professioneel sportend Nederland droeg Robey, met het nationale elftal als absoluut hoogtepunt.

In de decennia erna zou het merk naar de achtergrond verdwijnen tot het in 2012 met dezelfde drive en passie nieuw leven werd ingeblazen.

Erima

SPORTSWEAR SINCE 1900 

ERIMA stond al in de 20e eeuw bekend als pionier op het gebied van eersteklas kwaliteit en innovatie. Sinds het begin van onze bedrijfshistorie garanderen we de allerbeste kwaliteit voor schappelijke prijzen. Vaak is een korte blik in het familie-fotoalbum genoeg om te ontdekken dat overgrootvader op het sportveld al ERIMA kleding droeg. De kleding is nu aangepast aan de moderne trends zonder dat de duidelijk herkenbare ERIMA stijl is verdwenen. Het brede assortiment voor jong en oud is zo opgezet dat het iedere sportieve wens kan vervullen, zodat alle sporters een basis wordt geboden waarop ze verder kunnen bouwen.

 

jako

WE ARE TEAM

Wij belichamen dit motto, als optimale kledijleverancier voor clubs, als betrouwbare partner voor de vakhandel en als werkgever voor onze 250 medewerkers. Hier tonen we jou waar JAKO het verschil maakt: onze visie, onze missie en onze waarden.

Gladiator

Het team achter Become Gladiator heeft in vele sporten, vele overwinningen mee gemaakt.

Als geen ander weten wij: Het gaat niet om het winnen zelf – het gaat erom hoe je een winnaar wordt!