werkkleding

bekijk op deze pagina de werkkleding merken die wij aanbieden

Santino

Werkkleding voor de bouwvakker die bezig is aan je nieuwe huis, de pakketbezorger, de serveerster in je stamcafé of de vakkenvuller van de supermarkt om de hoek… kortom  voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen.

heeft een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme. We bieden jou een stabiele basiscollectie die voortdurend wordt aangevuld met actuele trends. Met meer dan 25 jaar ervaring leveren we een unieke kwaliteit in bovenkleding. En daar zijn we trots op.

Onze focus is gericht op een eerlijke samenwerking met leverancier en dealer met als resultaat kwalitatieve producten waar de eindgebruiker zich lekker in voelt.

dassy professional workwear

Dassy is een Europees merk van professionele werkkledij, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van de werkkledij, ontwikkelt Dassy professionele werkkleding met een doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals als u zelf veiliger en praktischer te maken. Zo staat Dassy professioneel workwear over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit, en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden van al onze werkkleding collecties: werkbroeken, werkshorts, werkvesten, overals, bretelbroeken, veiligheidskledij en veiligheidsschoenen. 

hydrowear protective clothing

Hydrowear is het snelst groeiende Nederlandse werkkledingmerk en is sinds 2001 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en zeer duurzame bedrijfskleding welke zich kenmerkt door het zeer hoge draagcomfort met zeer veel nuttige details in de kleding verwerkt. De kleding wordt in Nederland gedistribueerd door Texowear B.V. uit Emmen en is verkrijgbaar via een dealernet verspreid over heel Nederland.

tricorp

Wij zijn Tricorp – één team – meer dan 60 medewerkers die samen werken én samenwerken aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. En dat is de reden van ons bestaan. Tricorp werd in 1993 opgericht onder de naam Tricorp Textiles B.V. met als doel professionals te voorzien van werkkleding die maakt dat ze het beste uit hun werkdag halen